De Agenda

Agenda

 

Tips bij het gebruik van de Agenda:

Door in de agenda op afspraken te klikken wordt de details van deze afspraak geopend. Hiermee wordt extra informatie over de afspraak zichtbaar (indien aanwezig).

 

Standaard worden meerdere agenda’s getoond. Deze zijn individueel aan/uit te zetten door op het pijltje te klikken rechtsboven de agendaweergave. Dit is naast de knoppen ‘Week’, ‘Maand’ en ‘Agenda’.

Facebook

Buddy’s op de VPG!

Vandaag was er een Buddyuurtje georganiseerd door Celinka en Lizanne.
Ik hoor jullie al denken “wat is een Buddy?”
Een Buddy is een helper of instructeur die een specifiek paard/pony extra aandacht geeft/knuffelt en ook voor de extra verzorging zoals toiletteren van o.a. manen en staart zorgt. Yves is bijvoorbeeld de buddy van Zilver.
Vandaag zijn wij bij elkaar geweest om advies te krijgen en vragen te stellen. Voor sommige gesneden koek en voor andere nieuw. Interessant was het in ieder geval. Bijvoorbeeld tot hoever mag je het derde oor afknippen (2 a 3 cm dus). Je zult denken 3e oor? Natuurlijk geen echt oor. Het 3e oor is het einde van de voorpluk en begin van de manen die plek zit tussen de 2 oren , vandaar het 3 oor. Het leuke van buddy is dat je aandacht aan je paard kunt besteden zonder dat er door het paard gewerkt hoeft te worden. Je leert ook het verzorgen van hoeven, staart, manen en je mag lekker lang knuffelen.
Ik wens al mijn buddymaatjes veel plezier en knuffeluurtjes toe.
Groet Maria ... See MoreSee Less

View on Facebook

Na jaren hard voor ons gewerkt te hebben is Ohboy vandaag met zijn wel verdiende pensioen gegaan. Met zijn nieuwe vriendjes heeft hij bij zijn nieuwe adres de hele middag al lekker staan grazen en staat hij nu weer lekker op stal. We zijn ontzettend blij voor Ohboy en willen hem enorm bedanken voor al zijn jaren trouwe dienst bij ons! ... See MoreSee Less

View on Facebook