Wie staan er op stal?

Foto’s en tekst door Lorenza Kok en Yves Matthesius

Arosa

Arosa is een hele lieve Haflinger en erg gezellige pony in de bak. Ook is Arosa tegenwoordig vaak te vinden bij het mennen: deze topper kan namelijk ook heel goed voor de menwagen. Ze heeft prachtige lange manen die bijna altijd in een vlecht zitten omdat ze anders wel héél erg lang zijn.
Geboren: 21 maart 2002
Geslacht: Merrie
Bij VPG sinds: mei 2016

Dusty

Dusty heeft een schattig en vrolijk uiterlijk en heeft in korte tijd vele harten gestolen van zowel ruiters, helpers en instructeurs. Dusty is de vader van Puck.
Geboren: 2007
Geslacht: Ruin
Bij VPG sinds: Maart 2017

Hieke

Hieke is, naast dat het een heel braaf rijpaard is, ook zeer geschikt voor het mennen. Als een ster loopt ze super braaf voor de menwagen en heeft daarmee al gezorgd voor de meest mooie men-avondturen!
Geboren: 3 mei 2002
Geslacht: Merrie
Bij VPG sinds: november 2011

Hilco

Hilco heeft een ongelofelijk werkwillig en braaf karakter. Door zijn drie heerlijke gangen is Hilco voor vele ruiters heel fijn om te rijden.
Geboren: 2000
Geslacht: Ruin
Bij VPG sinds: Februari 2017

J-Lo

J-lo is een prachtig paard om te zien en zeker een heel fijn paard om op te rijden. Veel verschillende ruiters kunnen lezen en schrijven met deze topper! Zijn lieve karakter maakt het voor velen een perfect rijpaard.
Geboren: 6 juli 1999
Geslacht: Ruin
Bij VPG sinds: juni 2016

Jupiter

Naast dat Jupiter een prachtig paard is om te zien, is hij heel erg leuk om te rijden. Jupiter heeft grote passen en een eigenwijs maar aardig karakter. Hij kan prachtig lopen en is zeker ook voor onze helpers heel erg leuk.
Geboren: 16 mei 2004
Geslacht: Ruin
Bij VPG sinds: juni 2016

Luka

Luka is een lekker groot en stevig paard. Ondanks zijn ietwat sullige uiterlijk, heeft Luka een super karakter en is hij heerlijk om op te rijden! Luka werkt heel hard en is echt een super-paard.
Geboren: 2010
Geslacht: Ruin
Bij VPG sinds: augustus 2016

NafNaf

Onze NafNaf is een Haflinger met een eigen, sterke mening en een redelijke gebruiksaanwijzing. Het is dan ook een echte dame. Naf is een lekkere stevige en sterke pony en kan met haar fijne stapbeweging heel veel ruiters die alleen kunnen stappen een heerlijk rijgevoel geven.
Geboren: 18 mei 2007
Geslacht: Merrie
Bij VPG sinds: maart 2014

Odan

Als je een leuke knuffelpony zoekt moet je bij Odan zijn. Odan is altijd super braaf en heel rustig. Hij vindt het heerlijk om lekker te knuffelen op stal, maar is zeker ook in voor een gezellig ritje.
Geboren: 2 mei 1994
Geslacht: Ruin
Bij VPG sinds: augustus 2004

Ohboy

Ohboy behoort ondertussen tot één van onze oudjes. Ondanks dat is Ohboy erg leuk om te rijden. Hij is de reus van onze manege, al is zijn karakter heel braaf en rustig. Zowel klein als groot en jong en oud kunnen op Ohboy rijden! Ook leeft Ohboy helemaal op tijdens een lekker buitenritje.
Geboren: 14 mei 1996
Geslacht: Ruin
Bij VPG sinds: februari 2007

Puck

Puck is een échte eigenwijze Fjord met een super karakter. Haar eigenwijsheid maakt het rijden op onze Puck dan ook erg leuk! De vader van Puck is Dusty. Deze twee zijn samen beste maatjes.
Geboren: 2011
Geslacht: Merrie
Bij VPG sinds: Maart 2017

Rowan

Rowan is een van onze jongere pony’s. Rowan is lekker eigenzinnig maar super lief. Rowan loopt super mee in een rijtje met andere paarden en hierdoor kunnen veel ruiters zelfstandig op hem rijden.
Geboren: 2010
Geslacht: Ruin
Bij VPG sinds: april 2016

Sancho

Sancho is een en al goedheid. Hij is heel lief en altijd vrolijk. Sancho werkt graag hard voor je. Hij heeft grote, maar hele fijne passen en heerlijke gangen.
Geboren: 3 april 1999
Geslacht: Ruin
Bij VPG sinds: juli 2016

Vonneke

Deze topper is de favoriet van vele ruiters. Door haar lieve uiterlijk en heerlijke vlakke gangen rijden veel ruiters de sterren van de hemel op Vonneke.
Geboren: 29 juni 2000
Geslacht: Merrie
Bij VPG sinds: oktober 2005

Zilverster

Zilver moet altijd even wennen aan zijn ruiter. Zilver heeft een heel gevoelig karakter en is echt heel leuk om een band mee op te bouwen. Als hij je vertrouwt zal hij voor je door het vuur gaan.
Geboren: 18 mei 2004
Geslacht: Ruin
Bij VPG sinds: augustus 2016