Wat een prachtige dag… de derde editie van de parascouting op de Prins Willem Alexander (PWA) Manege is een feit en het was een succes!
De deelnemers kwamen uit alle windstreken en moesten soms echt van ver komen, maar allen namen ze evenveel enthousiasme en ambitie mee. Dat lieten ze ook in de ring zien, op eigen paarden en op paarden van de PWA Manege. Ook KNHS bondscoach para dressuur Joyce Heuitink was aanwezig. Ze heeft alle proeven van de ruiters gezien en was onder de indruk.

Er waren vier prijzen te vergeven en wij hebben deze mogen uitreiken aan:

  1. Joyce Smits, 69,20%
  2. Audri Vermeer, 68,26%
  3. Michaëla Tesselaar, 67,50 %
  4. Margot Gerritsen, 66,82%

Het was een mooie sportieve dag en we hebben veel mooie sportmomenten mogen zien. Als sluitstuk hebben we mogen genieten van een leerzame clinic van Coby van Baalen, met Lisanne Zoutendijk en Anna Haitjema!

Het zit er op, op naar de vierde editie. Wij bedanken iedereen die heeft meegeholpen om deze dag mogelijk te maken en danken vooral alle deelnemers die ons op een zeer sportieve manier getrakteerd hebben op mooie paardensport! Speciale dank gaat uit naar Coby van Baalen, Lisanne Zoutendijk en Anna Haitjema, het team van de DvB Foundation en Yvonne Termeer voor de mooie foto’s.

Dank en tot de volgende keer !
De Prins Willem Alexander Manege