Postillion

Paardrijden voor iedereen
Paardrijden voor iedereenDe Prins Willem-Alexander Manege is de plek waar de Vereniging Paardrijden Gehandicapten (VPG) haar activiteiten organiseert. Meer dan 150 valide en minder valide ruiters rijden er elke week met veel plezier paard. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die ook de mogelijkheid heeft om paard te rijden. Op de foto mama Annemiek & dochter Michelle. Michelle is 17 jaar een enorme paarden fan en rijdt wekelijks op onze collega manege voor gehandicapten in Bussum.

 

Een hele gezellige Club!
De VPG is een bruisende saamhorige club van valide en invalide paardrij-liefhebbers. De VPG verzorgt zes dagen per week paardrijlessen die voornamelijk op de avonden plaatsvinden en ook op woensdag- en zaterdagmiddag. Iedere dag heeft een eigen team vrijwilligers die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke paardrij-ervaring!

Met geweldige vrijwilligers en ruiters
Zonder onze vrijwilligers kunnen we deze bijzondere manege niet draaiend krijgen en houden.  We zetten onze vrijwilligers graag in het zonnetje.  Het is zo fijn dat onze sponsors dan aan ons denken als zij iets moois kunnen weg geven!

Samen naar CHIO Rotterdam!
Dankzij de vrijgevigheid van Postillion Hotels hebben we onder onze leden kaarten voor dit geweldige paardensport evenement kunnen verloten. Er zaten zelfs VIP kaarten bij. Voor de meeste van onze leden is het net even een brug te ver kaarten aan te schaffen (best duur zo een paarden event) en daarom reageerde de leden dan ook heel enthousiast. We hebben 10 vrijwilligers en 4 ruiters heel blij kunnen maken! Zij zijn bij CHIO geweest en hebben ons deze foto’s gestuurd.

SUPER bedankt Postillion Hotels, wat fijn dat jullie aan ons hebben gedacht:
We hebben enorm van CHIO 2016 genoten!