De Agenda

Agenda

 

Tips bij het gebruik van de Agenda:

Door in de agenda op afspraken te klikken wordt de details van deze afspraak geopend. Hiermee wordt extra informatie over de afspraak zichtbaar (indien aanwezig).

 

Standaard worden meerdere agenda’s getoond. Deze zijn individueel aan/uit te zetten door op het pijltje te klikken rechtsboven de agendaweergave. Dit is naast de knoppen ‘Week’, ‘Maand’ en ‘Agenda’.

Facebook


2 days ago

Prins Willem-Alexander manege - VPG Amsterdam

Omslagfoto van Prins Willem-Alexander manege - VPG Amsterdam

... See MoreSee Less

View on Facebook


Onder de X door met Anchel SinghIn de rubriek “Onder de X door” maken we nader kennis met elkaar. Er lopen per week wel een paar honderd mensen op de manege. Ken jij iedereen? Mijn naam is Anchel Singh, ik ben 20 jaar en je kunt mij vinden op de zaterdagmiddag als vrijwilliger.Ik zit momenteel in mijn 3e jaar van mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik hou van koken en gezelligheid met mijn vrienden en familie! In 2011 ben ik begonnen met paardrijden op de woensdagmiddag, in de kinderles van Sander. Ik ben op de manege terecht gekomen door een buurjongen. Na 1 á 2 jaar mocht ik doorstromen naar de helpersles op zaterdag en vanaf toen ben ik begonnen als vrijwilliger.Mijn favoriete bezigheid op de manege is het helpen in de g-lessen. Ik doe vrijwilligerswerk omdat ik het leuk vind dat ik iemand kan helpen met zijn/haar hobby.Het leukste aan de PWA manege vind ik dat iedereen welkom is, er geen onderscheid wordt gemaakt en de fijne sfeer!

... See MoreSee Less

View on Facebook