De Agenda

Agenda

 

Tips bij het gebruik van de Agenda:

Door in de agenda op afspraken te klikken wordt de details van deze afspraak geopend. Hiermee wordt extra informatie over de afspraak zichtbaar (indien aanwezig).

 

Standaard worden meerdere agenda’s getoond. Deze zijn individueel aan/uit te zetten door op het pijltje te klikken rechtsboven de agendaweergave. Dit is naast de knoppen ‘Week’, ‘Maand’ en ‘Agenda’.

FacebookDeel 4 (laatste deel)Oh oh, ik (Hope) vergeet bijna iets! Wat we ook mogen doen is in de stapmolen stappen. We mogen dan met meerdere paardjes samen in een grote molen rondjes lopen. Dan missen we jullie echt enorm want samen met zijn alle stappen in de bak is zooooveel gezelliger. Einde van de dag gaan we terug naar stal. En die is dan weer helemaal schoon! We krijgen nog wat te eten en gaan lekker slapen. Dromen over de fijne tijd die gaat komen. Heel veel lieve mensen op stal, het krijgen van knuffels, horen van persoonlijke verhalen die in mijn oren worden gefluisterd, rijden in de bak met een lach en soms een traan. Overwinningen en trotse gezichten met wedstrijden, ritjes door het park... dat is geweldig.Ik weet zeker dat het goed gaat komen, blijf gezond en hou Hope! Voor nu: slaap lekker allemaal. Veel liefs Hope

... See MoreSee Less

View on Facebook