De Agenda

Agenda

 

Tips bij het gebruik van de Agenda:

Door in de agenda op afspraken te klikken wordt de details van deze afspraak geopend. Hiermee wordt extra informatie over de afspraak zichtbaar (indien aanwezig).

 

Standaard worden meerdere agenda’s getoond. Deze zijn individueel aan/uit te zetten door op het pijltje te klikken rechtsboven de agendaweergave. Dit is naast de knoppen ‘Week’, ‘Maand’ en ‘Agenda’.

FacebookPWA manege is genomineerd voor de Amsterdamse Pluim! De Pluim wordt ieder jaar uitgereikt aan een sportvereniging die het verschil maakt voor sporters met een beperking. Het zou voor onze mooie manege, geweldige paarden, enthousiaste ruiters en fantastische vrijwilligers en personeel toch geweldig zijn om deze Pluim te krijgen. Om te winnen moeten zoveel mogelijk mensen op ons stemmen. Dat kan via deze link:topsportamsterdam.typeform.com/to/Fpr8OYcG?typeform-source=topsport.amsterdam Let op! Je moet voor alle sportcategorieën stemmen voordat je bij de Pluim bent. Alvast dank voor je stem! Helpen jullie ons dit bericht te delen?

... See MoreSee Less

View on Facebook


We hebben nog tot 28 november om te sparen voor een nieuw paard! We zijn tot nu toe op 26% van ons streefbedrag dus laten we er met elkaar nog even een flinke boost aan geven! Dus: steun onze vereniging, verkoop en koop lootjes, en stuur door naar je vrienden/familie en kennissen! Link naar de online lotenpagina; lot.clubactie.nl/lot/pwa-manege/9453738Link naar de online QR code;qrcode.clubactie.nl/club/9453738/qr-image.pngVergeet ook je boekje niet op tijd in te leveren op de manege: uiterlijk 21 november! 📸: Yarut Gruter

... See MoreSee Less

View on Facebook