De Agenda

Agenda

 

Tips bij het gebruik van de Agenda:

Door in de agenda op afspraken te klikken wordt de details van deze afspraak geopend. Hiermee wordt extra informatie over de afspraak zichtbaar (indien aanwezig).

 

Standaard worden meerdere agenda’s getoond. Deze zijn individueel aan/uit te zetten door op het pijltje te klikken rechtsboven de agendaweergave. Dit is naast de knoppen ‘Week’, ‘Maand’ en ‘Agenda’.

FacebookDe grote club actie is weer van start!!! Door het verkopen van loten kun je de VPG extra ondersteunen. Van het geld dat we hiermee inzamelen willen we een nieuw manegepaard of pony kopen.Help je ook mee door loten te verkopen? Lotenboekjes zijn te verkrijgen aan de bar in de kantine!

... See MoreSee Less

View on Facebook


Onze eigen Marianne Ova won gisteren de DVB Foundation award 2022! Wij zijn super blij met haar inzet, jarenlange ervaring en positiviteit! ☺️Marianne Ovaa wint DVB Foundation Award 2022Het was een mooie dag gisteren op Horse Event . De buien mochten de pret niet drukken, deze werden afgewisseld met heerlijke zonnige momenten. Voor Marianne Ovaa scheen die zon een beetje extra, zij won namelijk de DVB Foundation Award 2022. Nogmaals van harte gefeliciteerd Marianne, welverdiend ! Marianne kennen we van de Prins Willem-Alexander manege - VPG Amsterdam in Amsterdam waar ze zich al jaren voor inzet en wat ze volgens eigen zeggen nog heel lang zal blijven doen. Op de foto naast Coby en Marianne DVB Foundation voorzitter Johan Dorrestein, Janneke en Gary van One Switch Equestrian Vitality , Mara de Vries, Peter en Annette Keijnemans en Jan Jongerius.

... See MoreSee Less

View on Facebook