De Agenda

Agenda

 

Tips bij het gebruik van de Agenda:

Door in de agenda op afspraken te klikken wordt de details van deze afspraak geopend. Hiermee wordt extra informatie over de afspraak zichtbaar (indien aanwezig).

 

Standaard worden meerdere agenda’s getoond. Deze zijn individueel aan/uit te zetten door op het pijltje te klikken rechtsboven de agendaweergave. Dit is naast de knoppen ‘Week’, ‘Maand’ en ‘Agenda’.

FacebookLet op: werkzaamheden aan de LoosdrechtdreefOp donderdag 23 September en van maandag 27 t/m woensdag 29 September is de Loosdrechtdreef (de weg voor de manege) tussen 20.00 uur s’avonds en 05.00 uur s’ochtends afgesloten voor auto’s. De manege blijft wel bereikbaar, maar er staat een verkeersregelaar klaar om ons door te laten gaan. Het fietspad is wel gewoon open.

... See MoreSee Less

View on Facebook


Wij doen (weer) mee aan de Grote Clubactie! Ons spaardoel dit jaar is een pony🐴, en hoe gaaf zou het zijn als wij met z’n allen deze pony bij elkaar kunnen sparen?💫Help jij mee om dit te realiseren? Klik op de onderstaande link om jouw lot(en) te kopen!lot.clubactie.nl/lot/prins-willem-alexander-manege/9453738#groteclubactie #jouwinzetisgoudwaard #VPGamsterdam

... See MoreSee Less

View on Facebook