De Agenda

Agenda

 

Tips bij het gebruik van de Agenda:

Door in de agenda op afspraken te klikken wordt de details van deze afspraak geopend. Hiermee wordt extra informatie over de afspraak zichtbaar (indien aanwezig).

 

Standaard worden meerdere agenda’s getoond. Deze zijn individueel aan/uit te zetten door op het pijltje te klikken rechtsboven de agendaweergave. Dit is naast de knoppen ‘Week’, ‘Maand’ en ‘Agenda’.

FacebookOp 18 juni is er een wedstrijddag voor de zelfstandig rijden g-ruiters! Hieronder vind je de startlijst!En van 12:00 tot 13:00 wordt er een crossclinic gegeven door Sharon’Stables! Super cool… 😎 Deze is voor iedereen toegankelijk dus kom vooral kijken! Het thema is PINK (=roze) dus trek allemaal je mooiste roze outfit aan! 👚👛🦩🎀Wij hebben er zin in! Tot dan! Ps; Voor alle ruiters die deze wedstrijddag niet kunnen of niet in een zelfstandige les rijden; niet getreurd! Op 2 juli is er diplomarijden voor alle g-ruiters! Daarover later meer.

... See MoreSee Less

View on Facebook


Afgelopen woensdag was Maxima jarig, en dat hebben de vrijwilligers en ruiters van de woensdagavond gevierd met hun eigen ‘koninginnedag’! Super leuk 😁

... See MoreSee Less

View on Facebook