Beste allemaal,

Vrijdagavond j.l. ontvingen wij op de manege het verdrietige bericht dat geheel onverwachts Hans Licht is overleden aan een maagbloeding.
Hans was 63 jaar en 49 jaar rijdend lid van onze VPG. In deze tijd hebben vele ruiters, helpers en instructeurs samen met Hans plezier mogen beleven aan zijn en onze geliefde paardensport. Hij was een vast gezicht op de vrijdagavond en nam graag deel aan andere activiteiten. Hans was actief binnen de carrouselgroep die in de jaren negentig een presentatie gaf tijdens de Wereldspelen in Westerbork en op Indoor Brabant. Ook aan de Special Olympics deed hij graag en met succes mee. Jaren later toonde Hans nog vol trots zijn medailles.

Door de corona-epidemie was Hans de afgelopen maanden niet op de VPG. Hij zou komen als het weer gezellig was, er gegeten kon worden en hij kon helpen met allerlei kleine klusjes in de keuken en achter de bar met name in de vooravond. En nu moeten wij afscheid nemen van Hans.

Woensdagmiddag 14 oktober zal Hans herdacht worden in een besloten afscheidsdienst. De familie vroeg of daar maximaal 4 afgevaardigden van de vereniging bij aanwezig willen zijn.

We willen voor de familie van Hans een herinneringsboekje maken. Deze zal te zijner tijd aangeboden worden. Graag nodigen we iedereen uit een mooie herinnering, anekdote of foto van Hans te delen voor dit boekje. Helpers , ruiters en instructeurs die op vrijdagavond aanwezig zijn kunnen op de avond hun bijdrage leveren. Alle andere leden van de vereniging kunnen dit via de mail sturen aan versluysfredy@gmail.com of sikkensjolanda@gmail.com.

Moge Hans voortleven in onze herinneringen.