De VPG stofvrij het nieuwe jaar in met behulp van crowdfunding!

In 30 dagen € 5.000,- bij elkaar krijgen via crowdfunding voor een sproei installatie nog nooit eerder gedaan, dus super spannend…..maar onze verwachtingen werden overtroffen! In nog geen 10 dagen hadden we dit al voor elkaar, dus toen maar besloten om door te gaan voor de volledige €10.000,- die nodig is voor de installatie.
Daarom zijn we nu ook super trots om jullie te kunnen laten weten dat we ook dit doel hebben gehaald! En…zonder jullie hulp was dit echt niet gelukt, dus super bedankt!
We willen ook graag een aantal mensen bedanken die ons hierbij hebben geholpen of hebben bijgedragen. Allereerst Uniek Sporten voor het platform om de crowdfunding mogelijk te maken, hier hebben we € 5.000,- mee opgehaald.
Als we daarnaast jullie bijdrage van de grote Clubactie, de donaties van Parapaard en Paul en Henny Stolwijk optellen hebben we het gehele bedrage compleet!
Als laatste willen we DVB Foundation bedanken voor de aandacht die zij hier op hun facebook voor hebben gegeven. We gaan nu alles in gang zetten om er voor te zorgen dat we de nieuwe sproei installatie kunnen gaan gebruiken.
Blijf ons volgen en we houden jullie op de hoogte.

Ook in de komende tijd heeft onze vereniging natuurlijk geld nodig.
Door de Corona zijn er weinig rijlessen en komt er ook geen geld binnen via verkoop  in de kantine.

We hebben als vereniging de ANBI status waarmee u met belastingvoordeel kunt schenken.

Onze  bankgegevens zijn:  

– bankrekening NL88INGB0005072021

– KvKnr. 405 33 448 te Amsterdam

– RSIN nummer 8052.33.374

– SBI-code 93125

Help je ons mee ?