Vertrouwenscontactpersonen binnen de Prins Willem Alexander Manege

Heb je iets meegemaakt in de manege waar je een naar gevoel aan overhoudt?
Zie je als ouder/begeleider iets gebeuren waarover je twijfelt of het wel past binnen de sport?
Of heb je een probleem met de instructeur of helper waar je niet uitkomt?
Neem dan contact op met een van de vertrouwenscontactpersonen van onze manege. Zij luisteren naar je en geven advies over de stappen die je kunt zetten. Ook wanneer je alleen maar op zoek bent naar een luisterend oor.

Een gesprek met de vertrouwenscontactpersoon is vertrouwelijk maar niet geheim. Dat betekent dat zij niet zomaar iedereen erover vertellen maar dat ze er wel met een collega vertrouwenscontactpersoon of iemand van het bestuur over kunnen praten zodat ze jou het juiste advies kunnen geven.

Wil je liever helemaal anoniem blijven? Of spreek je liever met iemand van het Centrum Veilige Sport? Dat kan ook! Kijk daarvoor op de website van het www.centrumveiligesport.nl

Binnen onze manege zijn Iris Willemen en Lutgard Veraart de Vertrouwenscontactpersonen.
Zij zijn te bereiken via vertrouwenscontactpersoonpwa@gmail.com

Hieronder stellen zij zich aan jullie voor:

Ik ben Lutgard Veraart (64 jaar) en ben sinds juli 2022 helper op de woensdagavond.
In mijn tienerjaren heb ik veel paardgereden maar ik moest op een gegeven moment van mijn ouders  kiezen tussen paardrijden of hockey. Dat werd toen hockey met het idee, paardrijden kan altijd nog.

Na een flink aantal privelessen kwam ik erachter dat het toch niet zo makkelijk is om het weer op te pakken ondanks dat ik veel sport. Ondertussen was ik wel al druk bezig als helper op de woensdagavond en met heel veel plezier. Dus besloot ik dat te blijven doen en het paardrijden maar aan de anderen over te laten.

Ik heb een eigen bedrijf in interieurstyling en werk voornamelijk binnen de zorg.  Ik ben het werk nu langzaam aan het afbouwen. Samen met Tejo, mijn partner, reis ik met ons camperbusje door Europa. Tussen het reizen en werken door speel ik tennis, ben ook nog secretaris van de Tennis Vereniging, schaats ik in de winter op de IJsbaan en zit in de zomer op de racefiets.

Hoi allemaal! Ik ben Iris Willemen en ben 28 jaar oud. Ik ben ooit begonnen met rijden in de kinderles en geef nu inmiddels al een aantal jaar les op de vrijdag- en donderdagavond. Sinds kort werk ik weer als verpleegkundige op het neurocentrum in het Amsterdam UMC locatie AMC. Naast de manege vind ik het leuk om in mijn vrije tijd, tijd door te brengen met mijn gezin en met vrienden af te spreken. Ik help mensen graag en bied graag een luisterend oor. Schroom niet om mij aan mijn jasje te trekken of een mail te sturen.