Beste leden,

Sinds 16 maart is de manege gesloten door de maatregelen ivm het corona virus.

Het is fijn dat de verzorging van de paarden heel goed verloopt. Complimenten en heel veel dank aan Celinka, Lizanne, Patricia, Rob en Janey! Kijk op facebook en de website voor foto’s, filmpjes en de quiz. Zo zijn we toch verbonden met de manege.

 Het is ook belangrijk dat het met jullie goed gaat. Ik hoop dat jullie gezond zijn en je dag goed kunnen doorbrengen. In het bijzonder heb ik heel veel respect voor iedereen die in een beroep actief is waar je direct met mensen moet omgaan, de zorg, brandweer, politie, supermarkt …

Wees zuinig op jezelf!

 De onzekerheid voor de manege is er nog wel even. De regering zal op korte termijn communiceren welke maatregelen van toepassing zullen zijn na 6 april. Zodra er meer bekend is zullen we jullie informeren.

Het VPG Bestuur is al wel aan het nadenken wat de scenario’s zijn om weer te kunnen starten. Een scenario is dat we afhankelijk van de nieuwe maatregelen de zomersluiting gaan vervroegen naar bijvoorbeeld mei/juni, Dat maakt het dan misschien mogelijk om in juli/augustus het lesprogramma aan te bieden dat we nu niet kunnen doen. In de zomersluiting wordt bijvoorbeeld onderhoud gedaan. Dat kan dan eerder worden gedaan terwijl de manege gesloten is. Zo proberen we de schade te beperken. Ook kijken we hoe we op een andere wijze de lessen kunnen compenseren die jullie hebben gemist.

 Belangrijk is dat we de manege operationeel houden, dat de paarden gezond zijn en dat we met z’n allen gezond zijn. Om de manege operationeel te houden en de paarden te verzorgen, te voorzien van voer, en hun beweging te bieden hebben we jullie hulp nodig. Het is niet fijn om wel je contributie te betalen en geen les te krijgen. Maar met jullie contributie stellen we zeker dat de manege goed kan blijven functioneren zodat jullie straks weer met veel plezier kunnen rijden.

 Ik hoop dat jullie de paarden snel weer kunnen zien en dat jullie de VPG willen blijven ondersteunen.

 We wensen iedereen in deze moeilijke tijd heel veel sterkte, pas goed op jezelf en elkaar!

 Met vriendelijke groeten,

 Het VPG Bestuur,

Walter Prinzhorn, Folkert Winkel, Irene Hendriksen en Cathelijne Beijer